راه های ارتباطی

02146135981
09300560614

مشاوره

جستجو

آخرین مقالات

مشاوره

این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
این فیلد را پر کنید

اختلافات زناشویی

اختلافات زناشویی

اختلافات زناشویی

چرا ازدواج ها با شکست مواجه می شوند؟ دلایل زیادی وجود دارد، متاسفانه. هنگامی که مرحله ماه عسل به پایان می رسد، همسران دیگر در “بهترین رفتار” خود نیستند و شخصیت واقعی آنها ظاهر می شود.

خانواده به عنوان مهم ترین ستون اجتماعی و محوری برای رشد همه جانبه کودک در نظر گرفته می شود. محیطی مناسب در خانه، هماهنگی مناسب بین اعضای خانواده (به ویژه بین والدین) به کودک کمک می کند تا دوران کودکی رضایت بخش و دوستدار رشد داشته باشد. از سوی دیگر، یک محیط ناراحت کننده در خانه می تواند برای کودک بسیار سمی باشد و در اکثر سناریوها تأثیرات سرریزی بر کودک بگذارد. احتمال زیادی وجود دارد که کودک از نظر اجتماعی منزوی شود، در برقراری روابط بین فردی مشکل داشته باشد، حتی ممکن است الگوهای رفتاری توهین آمیز از خود بروز دهد.

بدیهی است که اختلافات زناشویی باید کارآمد و به موقع حل شود. با این حال، این سوال یکسان است – چگونه. ازدواج های بسیار کمی وجود دارد که زوج ها ادعا می کنند هرگز با هم دعوا نمی کنند. در حالی که این دعواهای تصادفی در طول زندگی زناشویی بسیار رایج است، دعواهای سمی که شامل خشونت و رفتارهای توهین آمیز است نه تنها برای زوج ها، بلکه برای اعضای خانواده آنها نیز مضر است. علاوه بر این، فرزندان خانواده در نهایت بار سنگین همه اینها را متحمل می شوند. برای دور نگه داشتن این سناریو، باید برخی از دلایل اصلی اختلاف زناشویی را شناسایی و درک کنیم.

اختلافات زناشویی فقط یک تفاوت بین زوجین نیست. در عوض، این یک سری از رویدادها است که به طور واقعی رخ می دهند تا به رابطه زناشویی آسیب برساند.

گاهی اوقات این یک ویژگی یا نقص شخصیتی نیست، اما از آنجایی که زندگی موانع خود را برای یک زوج ایجاد می کند، آنها سعی می کنند با آن کنار بیایند و ناخواسته از هم دور می شوند. تفاوت در مورد پول، تنبیه فرزندان، خانواده و دوستان و انتخاب سبک زندگی باعث ایجاد شکاف بزرگی در رابطه می شود.

تقریباً در 50 درصد ازدواج‌های اول اتفاق می‌افتد و اگر تا به حال بیش از چند سال ازدواج کرده باشید، می‌توانید بفهمید که چگونه جنگ‌های کوچک زندگی می‌توانند بحدی بزرگ شوند تا زمانی که یک زوج دیگر نتوانند آن را تحمل کنند.

ریشه تقریباً همه اختلافات شدید زناشویی، خودخواهی در بخشی از یک یا هر دو طرف است. 

بهترین راه برای داشتن یک زندگی لذت بخش، پیشگیری از اختلافات زناشویی است. آمادگی برای ازدواج با مشاوره پیش از ازدواج انجام می شود.

یک راه دیگر برای تعریف اختلاف زناشویی این است که وقتی یکی از طرفین راه خود را داشته باشد، مسائل زناشویی آشکار می شود. در حالی که هر کس دارای علایق شخصی است، نیاز به این است که خود اهمیت زیادی داشته باشد. آیا هر یک از طرفین می تواند زمانی که یکی از طرفین همیشه راه خود را طی می کند موفق شود؟ البته نه.

شایع ترین اختلافات زناشویی

در اینجا به برخی از شایع ترین علل اختلاف زناشویی که می تواند منجر به طلاق شود اشاره می کنیم:

مشکلات مالی. زوج های متاهل همیشه بر سر پول دعوا می کنند. صرف نظر از اینکه مشکل بیکاری است، ورشکستگی، سلب مالکیت یا عادات مخارج خارج از کنترل مقصر هستند، پول یکی از دلایل رایج طلاق است.

حسادت. یک همسر بیش از حد حسود می تواند به عنوان کنترل کننده ظاهر شود و می تواند بر خوشبختی زن یا شوهر تأثیر بگذارد. حسادت می‌تواند منجر به طلاق شود، از اینکه به همسرشان می‌گویند لباس‌هایش را عوض کند تا نگذارند با دوستانش شام بخورند تا تعقیب حساب شبکه های اجتماعی یکی از اختلافات زناشویی است که در زوجینی که یک طرف حساسیت و حسادت زیادی از خود نشان می دهد دیده می شود.

تفاوت در نظم و انضباط. گاهی اوقات بزرگترین اختلافات زناشویی بر سر نحوه تربیت فرزندان زوج است.

نفرت از دوستان یا خانواده همسر. زوجینی که از دوستان و یا خانواده همسر خود متنفر هستند و تمایلی به رابطه با این افراد ندارند بیش از سایر زوجین در معرض مشکلات زناشویی و طلاق هستند.

اختلافات زناشویی چگونه بر ازدواج تأثیر می گذارد؟

هنگامی که همسران و زوجین قادر به پیمایش ویژگی های خود نباشند، به طور قابل توجهی به حد قابل توجهی از نارضایتی در ازدواج می رسند. .

هنگامی که اختلافات زناشویی و فرزندان در یک خانه زندگی می کنند، آسیب چند برابر می شود.

برای دریافت خدمات مشاوره خانواده و زوج درمانی در غرب تهران می توانید به کلینیک روانشناسی سپید مراجعه بفرمایید.

 

کلمات مرتبط :

فاطمه رمضانی – مشاوره خانواده – روانشناس کودک و نوجوان – خیانت – شکست عاطفی – دوستی قبل از ازدواج – مشاوره قبل از ازدواج – زوج درمانی – مرکز مشاوره در جنت آباد – روانشناس خوب در جنت آباد – روانشناس خوب در جنت آباد جنوبی – روانشناس خوب در غرب تهران – مشاوره خانواده خوب در غرب تهران

مقالات بیشتر

ترس از مدرسه در کودکان

ترس از مدرسه در کودکان

0
ترس از مدرسه در کودکان می تواند به دلایل مختلفی رخ دهد که می تواند منجر به بروز مشکلات تحصیلی…
اختلالات یادگیری در کودکان

اختلالات یادگیری در کودکان

0
اختلالات یادگیری در کودکان . بسیارند کودکانی که ظاهری طبیعی دارند، رشد جسمی و قد و وزنشان حاکی از بهنجار…
اختلال نافرمانی مقابله ای

اختلال نافرمانی مقابله ای

0
اختلال نافرمانی مقابله ای (ODD) یک اختلال رفتاری دوران کودکی است که با الگوی مداوم رفتار نافرمانی و خصمانه نسبت…

مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست