راه های ارتباطی

02146135981
09300560614

مشاوره

جستجو

آخرین مقالات

مشاوره

این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
این فیلد را پر کنید

اختلالات جنسی

اختلالات جنسی

اختلالات جنسی یا اختلال عملکرد جنسی می تواند هر مشکلی باشد که مانع از رضایت فرد یا زوج از فعالیت جنسی شود. حدود 43 درصد از زنان و 31 درصد از مردان درجاتی از اختلال عملکرد جنسی را گزارش می کنند.

اختلالات جنسی مشکلاتی هستند است که می تواند در هر مرحله از چرخه پاسخ جنسی رخ دهند و از احساس رضایت از فعالیت جنسی جلوگیری می کند.

چرخه پاسخ جنسی به طور سنتی شامل هیجان، برانگیختگی و ارگاسم و آرامش است. میل و برانگیختگی هر دو بخشی از مرحله هیجانی پاسخ جنسی هستند. این مهم است که بدانید زنان همیشه این مراحل را به ترتیب طی نمی کنند.

اختلال عملکرد جنسی می تواند هر سنی را تحت تاثیر قرار دهد، اگرچه در افراد بالای 40 سال شایع تر است زیرا اغلب با کاهش سلامت مرتبط با افزایش سن مرتبط است.

در حالی که تحقیقات نشان می دهد که اختلال عملکرد جنسی شایع است، بسیاری از مردم دوست ندارند در مورد آن صحبت کنند. از آنجایی که گزینه های درمانی در دسترس هستند، باید نگرانی های خود را با شریک زندگی و سکس تراپیست خود در میان بگذارید.

انواع اختلالات جنسی

  • اختلالات میل: عدم تمایل جنسی یا علاقه به رابطه جنسی.
  • اختلالات برانگیختگی: ناتوانی در برانگیختگی فیزیکی یا هیجان زده در حین فعالیت جنسی.
  • اختلالات ارگاسم: تأخیر یا عدم ارگاسم (اوج).
  • اختلالات درد: درد هنگام مقاربت.

علائم اختلالات جنسی

در مردان:

  • ناتوانی در دستیابی یا حفظ نعوظ (آلت تناسلی سفت) مناسب برای مقاربت (اختلال نعوظ).
  • عدم وجود یا تاخیر در انزال علیرغم تحریک جنسی کافی (تأخیر در انزال).
  • ناتوانی در کنترل زمان انزال (انزال زودرس).

در زنان:

  • ناتوانی در رسیدن به ارگاسم.
  • روانکاری ناکافی واژن قبل و در حین مقاربت.
  • ناتوانی در شل کردن ماهیچه های واژن به اندازه کافی برای مقاربت.

در مردان و زنان:

  • عدم علاقه یا تمایل به رابطه جنسی.
  • ناتوانی در برانگیختگی
  • درد با مقاربت.

چه چیزی باعث اختلالات جنسی می شود؟

علل فیزیکی: بسیاری از شرایط فیزیکی و یا پزشکی می توانند باعث ایجاد مشکلاتی در عملکرد جنسی شوند. این شرایط عبارتند از دیابت، بیماری قلبی و عروقی (رگ های خونی)، اختلالات عصبی، عدم تعادل هورمونی، بیماری های مزمن مانند نارسایی کلیه یا کبد و اعتیاد به الکل و سوء مصرف مواد. علاوه بر این، عوارض جانبی برخی داروها، از جمله برخی داروهای ضد افسردگی، می تواند بر عملکرد جنسی تأثیر بگذارد.

علل روانشناختی: اینها شامل استرس و اضطراب مربوط به کار، نگرانی در مورد عملکرد جنسی، مشکلات زناشویی یا روابط، افسردگی، احساس گناه، نگرانی در مورد تصویر بدن و اثرات یک ضربه جنسی گذشته (سوءاستفاده جنسی) است.

چه داروهایی می تواند باعث اختلال در عملکرد جنسی شود؟

برخی از داروهای تجویزی و حتی داروهای بدون نسخه می توانند بر عملکرد جنسی تأثیر بگذارند. برخی از داروها می توانند بر میل جنسی  و برخی دیگر می توانند بر توانایی برانگیختگی یا رسیدن به ارگاسم تأثیر بگذارند. خطر عوارض جانبی جنسی زمانی افزایش می یابد که فردی چندین دارو مصرف کند.

اختلالات جنسی چگونه تشخیص داده می شوند؟

در بیشتر موارد، متوجه می شوید که چیزی در لذت شما (یا لذت شریک زندگی) از یک رابطه جنسی تداخل دارد. سکس تراپیست شما معمولاً با یک سابقه کامل علائم و یک وضعیت فیزیکی شروع می کند. آنها ممکن است آزمایش‌های تشخیصی را برای رد کردن مشکلات پزشکی که ممکن است در ایجاد اختلال نقش داشته باشند، درخواست کنند. به طور معمول آزمایش های آزمایشگاهی نقش بسیار محدودی در تشخیص اختلال عملکرد جنسی ایفا می کند.

ارزیابی نگرش ها در مورد رابطه جنسی، و همچنین سایر عوامل احتمالی کمک کننده همچون ترس، اضطراب، تروما، سوءاستفاده جنسی گذشته، نگرانی های مربوط به رابطه، داروها، مصرف الکل یا مواد مخدر و … به درمانگر شما کمک می کند تا علت اصلی مشکل را درک کند و توصیه کند. 

درمان اختلالات جنسی

بیشتر انواع اختلالات جنسی را می توان با درمان مشکلات جسمی یا روانی زمینه ای برطرف کرد. 

دارو: هنگامی که یک دارو دلیل اختلال عملکرد باشد، تغییر در دارو ممکن است کمک کند. مردان و زنانی که دچار کمبود هورمون هستند ممکن است از تزریقات هورمونی، قرص ها یا کرم ها سود ببرند. 

سکس درمانی: روانشناسانی که در حوزه سکس تراپی فعالیت می کنند ، می توانند افرادی را که مشکلات جنسی را تجربه می کنند را بخوبی درمان کنند. برای زوجی که می خواهند از رابطه جنسی خود لذت ببرند، مشورت با یک سکس تراپیست بسیار مناسب است.

درمان‌های رفتاری: این درمان‌ها شامل تکنیک‌های مختلف، از جمله بینش در مورد رفتارهای مضر در رابطه، یا تکنیک‌هایی مانند خود تحریکی برای درمان مشکلات برانگیختگی و یا ارگاسم است.

روان درمانی: درمان با یک مشاور آموزش دیده می تواند به شما کمک کند آسیب های جنسی از گذشته، احساس اضطراب، ترس، گناه و تصویر ضعیف بدن را برطرف کنید. همه این عوامل ممکن است بر عملکرد جنسی تأثیر بگذارد.

آموزش و ارتباطات: آموزش در مورد رابطه جنسی و رفتارها و پاسخ های جنسی ممکن است به شما کمک کند بر اضطراب های مربوط به عملکرد جنسی غلبه کنید. گفتگوی باز با شریک زندگی خود در مورد نیازها و نگرانی های شما نیز به غلبه بر بسیاری از موانع برای زندگی جنسی سالم کمک می کند.

 

 

کلمات مرتبط :

مرکز مشاوره در جنت آباد – روانشناس خوب در جنت آباد – روانشناس خوب در جنت آباد جنوبی – روانشناس خوب در غرب تهران – مشاوره خانواده خوب در غرب تهران – مشاور خانواده خوب در جنت آباد – مشاوره تحصیلی خوب در غرب تهران – روانشناس بالینی خوب در غرب تهران و جنت آباد – روانشناس کودک خوب در جنت آباد – روانشناس کودک در غرب تهران – مرکز مشاوره سپید – مسائل زناشویی – سکس تراپی – سکس تراپیست – اختلالات جنسی

مقالات بیشتر

ترس از مدرسه در کودکان

ترس از مدرسه در کودکان

0
ترس از مدرسه در کودکان می تواند به دلایل مختلفی رخ دهد که می تواند منجر به بروز مشکلات تحصیلی…
اختلالات یادگیری در کودکان

اختلالات یادگیری در کودکان

0
اختلالات یادگیری در کودکان . بسیارند کودکانی که ظاهری طبیعی دارند، رشد جسمی و قد و وزنشان حاکی از بهنجار…
اختلال نافرمانی مقابله ای

اختلال نافرمانی مقابله ای

0
اختلال نافرمانی مقابله ای (ODD) یک اختلال رفتاری دوران کودکی است که با الگوی مداوم رفتار نافرمانی و خصمانه نسبت…

مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست