راه های ارتباطی

02146135981
09300560614

مشاوره

جستجو

آخرین مقالات

مشاوره

این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
این فیلد را پر کنید

برونگرایی

برونگرایی

برونگرایی یک ویژگی شخصیتی است که در مقابل درونگرایی قرار می گیرد ، افراد برون گرا معمولا در جمع شلوغ به نظر می رسند و پر سر و صدا هستند.

برونگراها از گذراندن وقت با دیگران لذت می برند. آنها معمولاً برون‌ گرا هستند و دوست دارند در تیم‌ها کار کنند. هنگام طوفان فکری آنها عاشق همکاری و صحبت با صدای بلند هستند.

از طرف دیگر افراد درونگرا از گذراندن وقت در تنهایی لذت می برند و محتاط ترند. آنها ترجیح می دهند به طور مستقل کار کنند و دوست دارند ایده ها را پردازش کنند و قبل از به اشتراک گذاشتن عقاید و نظارت خود عمیقا فکر کنند.

بر اساس این نظریه، شخصیت از پنج بعد گسترده تشکیل شده است. در حالی که برخی از افراد ممکن است در انتهای هر دو طرف قرار بگیرند، اکثر مردم جایی در وسط قرار دارند. بنابراین در حالی که ممکن است ویژگی‌های زیادی داشته باشید که شما را برون‌گرا می‌سازد، ممکن است گاهی اوقات خود را در حال نشان دادن ویژگی‌هایی بیابید که بیشتر درونگرا هستید.

ویژگی های افراد دارای شخصیت برونگرایی

بر اساس یک تحلیل از تفاوت‌ های عصب‌ شناختی بین درون‌ گراها و برون‌گراها، تحقیقات نشان داده است که برون‌گراها بیشتر احساسات لذت‌بخش را با محیط فعلی‌شان مرتبط می‌کنند.

احتمال اینکه افراد برون گرا یک رهبر باشند بیشتر است. تحقیقات نشان داده است که بیشتر رهبران خود را برونگرا معرفی می کنند.

برون گراها در بیرون کشیدن بهترین ها از مردم – گفتگو، انرژی و اعتماد به نفس عالی هستند. همچنین به احتمال زیاد ماجراجویی‌ های جالب، فعالیت‌ های سرگرم‌ کننده و معاشرت‌ های اجتماعی را به تنهایی ترجیح می دهند.

افراد برون گرا افراد را دور هم جمع می کنند، آن ها را به هم معرفی می کنند، مکالمه هایی را شروع می کنند و سکوت های ناخوشایند را پر می کنند.

افرادی که برون گرا هستند، عزت نفس بالایی دارند، از بودن در کنار دیگران انرژی می گیرند، از نظر اجتماعی اعتماد به نفس دارند و از حضور در اجتماعات بزرگ یا سخنرانی در جمع لذت می برند. آنها همچنین تمایل به اجتماعی بودن دارند.

برونگراها افرادی هستند که در تعاملات اجتماعی پیشرفت می کنند. آنها تمایل دارند پس از گذراندن مدتی با افراد دیگر احساس دوستی کنند.

برون گراها عموماً مایلند افکار و احساسات خود را به اشتراک بگذارند. در یک مهمانی، برونگراها ممکن است اولین فردی باشند که خود و دوستانشان را به مهمانان دیگر معرفی می کنند. برونگراها با افراد جدید ملاقات و تعامل دارند.

یکی از مهمترین چیزهایی که در مورد برونگرایی باید به خاطر بسپارید این است که این فقط یک ویژگی همه یا هیچ نیست. برخی از افراد ممکن است بسیار برونگرا باشند در حالی که برخی دیگر کمتر.

افراد برونگرا وقتی با مشکلی مواجه می شوند، ترجیح می دهند در مورد مسائل و گزینه های مختلف با دیگران صحبت کند. صحبت کردن در مورد آن به فرد کمک می کند تا موضوع را عمیقاً بررسی کند و بفهمید کدام گزینه ممکن است بهترین کار را انجام دهد. بعد از یک روز سخت در محل کار یا مدرسه، صحبت کردن در مورد آن با دوستان یا خانواده می تواند به فرد کمک کند کمتر استرس داشته باشد. از سوی دیگر، افراد درونگرا ترجیح می دهند به جای صحبت در مورد مشکلات به آنها فکر کنند و پس از یک روز پرتلاش، زمانی را به تنهایی بگذرانند.

در حالی که گاهی اوقات درونگراها به عنوان افراد بسته و گوشه گیر تلقی می شوند، برونگراها معمولاً بسیار باز هستند و مایلند افکار و احساسات خود را به اشتراک بگذارند. به همین دلیل، افراد دیگر معمولاً متوجه می شوند که شناخت افراد برون گرا آسان تر است.

آیا یک برونگرا می تواند خجالتی باشد یا اعتماد به نفس نداشته باشد؟

کمرویی با درونگرایی یکی نیست. در حالی که یک فرد خجالتی تمایل دارد از موقعیت هایی که ممکن است مورد قضاوت قرار گیرند اجتناب کند، یک درون گرا پس از گذراندن وقت با مردم به زمان نیاز دارد تا دوباره شارژ شود. 

برای بسیاری از افراد، خواندن توصیفی از این ویژگی شخصیتی کافی است تا به آنها کمک کند تصمیم بگیرند که آیا برونگرا هستند یا خیر. در موارد دیگر، انجام یک ارزیابی رسمی تر یا یک آزمون شخصیت برون گرا-درونگرا می تواند بینش بیشتری در مورد شخصیت شما ارائه دهد.

مقالات بیشتر

ترس از مدرسه در کودکان

ترس از مدرسه در کودکان

0
ترس از مدرسه در کودکان می تواند به دلایل مختلفی رخ دهد که می تواند منجر به بروز مشکلات تحصیلی…
اختلالات یادگیری در کودکان

اختلالات یادگیری در کودکان

0
اختلالات یادگیری در کودکان . بسیارند کودکانی که ظاهری طبیعی دارند، رشد جسمی و قد و وزنشان حاکی از بهنجار…
اختلال نافرمانی مقابله ای

اختلال نافرمانی مقابله ای

0
اختلال نافرمانی مقابله ای (ODD) یک اختلال رفتاری دوران کودکی است که با الگوی مداوم رفتار نافرمانی و خصمانه نسبت…

مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید

1 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست