راه های ارتباطی

02146135981
09300560614

مشاوره

جستجو

آخرین مقالات

مشاوره

این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
این فیلد را پر کنید

مشاوره ازدواج در جنت آباد

مشاوره ازدواج

مشاوره ازدواج که زوج درمانی نیز نامیده می شود، نوعی روان درمانی است. مشاوره ازدواج به زوج‌ها در هر شرایطی کمک می‌کند تا تعارضات را بشناسند و حل کنند و روابط خود را بهبود بخشند.

از طریق مشاوره ازدواج، می توانید تصمیمات متفکرانه ای در مورد بازسازی و تقویت رابطه خود یا رفتن به راه های جداگانه بگیرید.

مشاوره ازدواج اغلب کوتاه مدت است. این مشاوره معمولاً شامل هر دو شریک می شود، اما گاهی اوقات یکی از زوجین ترجیح می دهد به تنهایی با یک روانشناس کار کند. برنامه مشاوره خاص بستگی به شرایط دارد.

مشاوره ازدواج می تواند به زوج ها در تمام انواع روابط صمیمانه کمک کند، صرف نظر از گرایش جنسی یا وضعیت ازدواج.

برخی از زوج ها برای تقویت شراکت و درک بهتر از یکدیگر به دنبال مشاوره هستند. مشاوره همچنین می تواند به زوج هایی که قصد ازدواج دارند کمک کند.

مشاوره قبل از ازدواج می تواند به زوج ها کمک کند تا به درک عمیق تری از یکدیگر دست یابند و اختلافات قبل از ازدواج را برطرف کنند.

در موارد دیگر، زوجین به دنبال مشاوره برای بهبود یک رابطه مشکل دار هستند.

شما می توانید از مشاوره ازدواج برای کمک به بسیاری از مسائل خاص استفاده کنید، از جمله:

  • مشکلات ارتباطی
  • مشکلات جنسی
  • تعارضات در مورد تربیت فرزند
  • سوء مصرف مواد
  • خشم
  • خیانت

مشاوره همچنین ممکن است در موارد آزار خانگی مفید باشد. اگر خشونت به حدی افزایش یافته است که شما می ترسید، مشاوره به تنهایی کافی نیست. 

مشاوره ازدواج در جنت آباد

تنها آمادگی لازم برای مشاوره ازدواج، یافتن یک مرکز روانشناسی و صحبت با یک روانشناس است. 

قبل از برنامه ریزی جلسات با یک روانشناس خاص، در نظر بگیرید که آیا روانشناسی که انتخاب کرده اید برای شما و شریک زندگیتان مناسب است یا خیر.

مشاوره ازدواج معمولاً زوج ها یا شرکا را برای جلسات درمانی مشترک گرد هم می آورد. با کار با یک روانشناس، مهارت هایی را برای استحکام بخشیدن به رابطه خود یاد خواهید گرفت، مانند:

  • برقراری ارتباط
  • حل مسئله
  • چگونه اختلافات را منطقی بحث کنیم

شما در مورد بخش های خوب و بد رابطه خود صحبت خواهید کرد، همانطور که منابع درگیری های خود را به طور دقیق مشخص کرده و بهتر درک می کنید. با هم یاد خواهید گرفت که چگونه مشکلات را بدون سرزنش شناسایی کنید و در عوض بررسی کنید که چگونه می توان اوضاع را بهبود بخشید.

در هنگام مشاوره باید به نکات زیر توجه کنید:

  • ممکن است صحبت کردن در مورد مشکلات خود با مشاور سخت باشد. جلسات ممکن است در سکوت بگذرد زیرا شما و شریک زندگیتان به خاطر اشتباهات رخ داده عصبانی هستید ، یا ممکن است در طول جلسات فریاد بزنید یا بحث کنید. روانشناس شما می تواند به عنوان یک داور عمل کند و به شما کمک کند تا با احساسات ناشی از آن کنار بیایید.
  • اگر همسرتان از شرکت در جلسات مشاوره ازدواج امتناع کرد، همچنان می توانید در آن شرکت کنید. اصلاح یک رابطه از این طریق چالش برانگیزتر است، اما می توانید با یادگیری بیشتر در مورد واکنش ها و رفتار خود سود ببرید.
  • درمان اغلب کوتاه مدت است. برخی از افراد تنها به چند جلسه مشاوره ازدواج نیاز دارند، در حالی که برخی دیگر برای چندین ماه به آن نیاز دارند. برنامه درمانی خاص به وضعیت شما بستگی دارد. گاهی اوقات، مشاوره ازدواج به زوج ها کمک می کند تا دریابند که اختلافات آنها واقعاً آشتی ناپذیر است و بهترین کار پایان دادن به رابطه است. سپس جلسات می توانند بر مهارت های پایان دادن به رابطه با شرایط خوب تمرکز کنند.
  • مشاور شما ممکن است تمرین‌های ارتباطی را در خانه پیشنهاد کند تا به شما کمک کند آنچه را که در طول جلسه یاد گرفته‌اید تمرین کنید. به عنوان مثال، هر روز چند دقیقه رو در رو با شریک زندگی خود در مورد مسائل غیر استرس زا صحبت کنید ، ترجیحا بدون حضور فرزندان و در محیط آرام و بدون سر و صدا.
  • ممکن است شما یا شریک زندگیتان به جلسات مشاوره بیشتری نیاز داشته باشید.
  • تصمیم گیری برای رفتن به مشاوره ازدواج می تواند سخت باشد. با این حال، اگر یک رابطه مشکل دارید، جستجوی کمک مؤثرتر از نادیده گرفتن مشکلات یا امیدواری به بهبود آنها به تنهایی است. 

 

کلمات مرتبط :

زوج درمانی چیست – مرکز مشاوره خانواده در غرب تهران – مرکز مشاوره در جنت آباد – روانشناس خوب در جنت آباد – روانشناس خانواده در جنت آباد – بهترین مرکز مشاوره در جنت آباد – بهترین کلینیک روانشناسی در غرب تهران

مقالات بیشتر

ترس از مدرسه در کودکان

ترس از مدرسه در کودکان

0
ترس از مدرسه در کودکان می تواند به دلایل مختلفی رخ دهد که می تواند منجر به بروز مشکلات تحصیلی…
اختلالات یادگیری در کودکان

اختلالات یادگیری در کودکان

0
اختلالات یادگیری در کودکان . بسیارند کودکانی که ظاهری طبیعی دارند، رشد جسمی و قد و وزنشان حاکی از بهنجار…
اختلال نافرمانی مقابله ای

اختلال نافرمانی مقابله ای

0
اختلال نافرمانی مقابله ای (ODD) یک اختلال رفتاری دوران کودکی است که با الگوی مداوم رفتار نافرمانی و خصمانه نسبت…

مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست