راه های ارتباطی

02146135981
09300560614

مشاوره

جستجو

آخرین مقالات

مشاوره

این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
این فیلد را پر کنید

درمان اضطراب

درمان اضطراب

درمان اضطراب

اضطراب یکی از رایج ترین انواع شرایط سلامت روان است، تخمین زده می شود حدود ۳۰ درصد از بزرگسالان در مقطعی از زندگی خود اختلال اضطراب را تجربه کنند.

همچنین اختلالات اضطرابی در بین زنان بیشتر از مردان شایع است. از آنجایی که زنان دو برابر مردان به اختلال اضطراب مبتلا می شوند، روانشناسان پیشنهاد می کنند که زنان و دختران 13 ساله و بالاتر باید در طول معاینات بهداشتی منظم از نظر این اختلال غربالگری شوند.

اگر اضطراب عملکرد عادی را دشوار می کند یا ناراحتی قابل توجهی در زندگی شما ایجاد می کند، دریافت کمک بسیار مهم است. این اضطراب معمولاً به خودی خود از بین نمی رود و اغلب با گذشت زمان بدتر می شود. بسیاری از راهبردهای مقابله ای که افراد برای کاهش اضطراب استفاده می کنند ، مانند اجتناب ، در نهایت باعث بدتر شدن مشکل می شوند.

یک روانشناس (متخصص سلامت روان) می تواند وضعیت شما را تشخیص دهد و گزینه های درمانی را توصیه کند که می تواند به شما در مبارزه با احساسات اضطراب شدید کمک کند.

درمان اضطراب

چندین گزینه موثر می توانند اضطراب شدید ناشی از اختلالات اضطرابی مختلف را درمان کنند. در حالی که برنامه درمانی شما ممکن است متفاوت باشد، درمان شناختی رفتاری (CBT) و مواجهه درمانی دو مورد از رایج ترین و موثرترین گزینه های روان درمانی برای درمان علائم اضطراب هستند.

درمان شناختی رفتاری
درمان شناختی رفتاری (CBT) یک رویکرد درمانی مبتنی بر شواهد است که با کمک به افراد در شناسایی و تغییر افکار منفی خودکار که به احساس اضطراب کمک می‌کنند، عمل می‌کند. در طول درمان، افراد همچنین یاد می‌گیرند موقعیت‌ هایی را که باعث ایجاد اضطراب می‌شوند را شناسایی کنند، روی تغییر کار کنند. رفتارهای اجتنابی آنها و تمرین تکنیک های آرام سازی برای کاهش احساس اضطراب.

درمان از طریق مواجهه
مواجهه درمانی یکی دیگر از روش های درمانی موثر است که می تواند به افراد در کاهش احساس اضطراب شدید کمک کند. این تکنیک شامل قرار گرفتن تدریجی و تدریجی در معرض چیزی است که فرد از آن می ترسد.

این نوردهی به آرامی و به روشی ایمن و کنترل شده انجام می شود. در طول این قرار گرفتن، افراد همچنین یاد می گیرند که تکنیک های آرام سازی را تمرین کنند. با گذشت زمان، چیزی که باعث ایجاد ترس می شود، واکنش کمتری را برمی انگیزد و افراد بهتر می توانند آن را بدون تجربه اضطراب یا وحشت تحمل کنند.

داروها
گاهی اوقات ممکن است از داروها برای کمک به افراد برای مدیریت علائم اضطراب استفاده شود. این ممکن است شامل استفاده از بنزودیازپین ها و داروهای ضد افسردگی مانند مهارکننده های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs) یا مهارکننده های انتخابی بازجذب نوراپی نفرین (SNRIs) باشد.

داروها معمولاً زمانی مؤثرتر هستند که همراه با روان درمانی استفاده شوند.

اضطراب را می توان به روش های روان درمانی متعددی درمان کرد، اما CBT و مواجهه درمانی دو مورد از رایج ترین گزینه های مبتنی بر شواهد در درمان اضطراب هستند. همچنین ممکن است داروها برای کاهش علائم اضطراب یا درمان شرایط همزمان تجویز شوند.

مقابله با اضطراب شدید

زندگی با اضطراب می تواند تعدادی چالش را به همراه داشته باشد، اما استراتژی های خودیاری وجود دارد که می توانید از آنها برای مدیریت علائم خود استفاده کنید.

  • حمایت اجتماعی را بیابید: داشتن افرادی که از شما حمایت کنند برای بهزیستی روانشناختی بسیار مهم است، اما به ویژه زمانی که با مشکلی مانند اضطراب شدید روبرو هستید، مهم است. همچنین گزینه های پشتیبانی دیگری از جمله گروه های پشتیبانی اضطراب آنلاین و آفلاین نیز وجود دارد. صحبت کردن در مورد احساسات خود با سایر افرادی که جای شما بوده اند راهی عالی برای یافتن حمایت، مراقبت و تشویق است.
  • ذهن آگاهی را تمرین کنید: ذهن آگاهی شامل تمرکز بر لحظه حال و عدم نگرانی در مورد مشکلات گذشته یا آینده است. این می تواند راهی برای آرام کردن افکار مضطرب، آرام کردن بدن و کسب آگاهی بیشتر باشد.
  • تنفس عمیق: اضطراب اغلب می تواند منجر به تنفس کوتاه و سریع شود. تحقیقات نشان داده است که تکنیک‌های تنفس آهسته می‌توانند مزایای سلامتی زیادی داشته باشند، از جمله کاهش علائم اضطراب.
  • رفتارهای اجتنابی را محدود کنید: در حالی که اجتناب از چیزهایی که شما را مضطرب می کند می تواند تسکین کوتاه مدتی را به همراه داشته باشد، اما این استراتژی در درازمدت اضطراب را بدتر می کند. به جای دوری از محرک های خود، روی برخورد تدریجی با آنها تمرکز کنید. از کوچک شروع کنید و از استراتژی های مقابله ای خود برای کمک به کاهش احساس اضطراب خود استفاده کنید. از راهبردهای آرامش بخش مانند تنفس عمیق استفاده کنید و به خود یادآوری کنید که افکار مضطرب فقط افکار هستند.

 

مقالات مرتبط :

برونگرایی

درونگرایی

رفتارهای اجباری

مثبت اندیشی

کمال گرایی

مقالات بیشتر

اختلال نافرمانی مقابله ای

اختلال نافرمانی مقابله ای

0
اختلال نافرمانی مقابله ای (ODD) یک اختلال رفتاری دوران کودکی است که با الگوی مداوم رفتار نافرمانی و خصمانه نسبت…
پارانویا

پارانویا و علائم آن

0
پارانویا به بی اعتمادی شدید و غیرمنطقی یا سوء ظن نسبت به دیگران اشاره دارد که اغلب با این باور…
اختلال هراس

اختلال هراس

0
اختلال هراس یا حمله پانیک نوعی اختلال اضطرابی است که با حملات پانیک مکرر و غیرمنتظره مشخص می شود. حملات پانیک…
مشاوره تحصیلی

مشاوره تحصیلی

0
مشاوره تحصیلی نوعی راهنمایی است که به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا چالش‌ های تحصیلی را که در برنامه تحصیلی خود…

مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست